sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Jep parhaimpia ostoksia tälle talvelle on uusi Kickspark !! Sillä saa kokea kyllä vauhdin hurmaa aivan ilosesti :D Sagan kanssa vauhtia on ehkä 150 on se semmosta kyytiä, Leo menee tasaseen jolkuttaen , sitä ei juuri vauhti innosta ;) Figo ei tietenkään joudu moiseen vemputukseen :) Tänään oli taas upea päivä ja mopet sai jokainen vuorollaan lenkin. Sagan sain puhelimeen ikuistettua :)
 Saga ja hienot punaiset valjaat :)


Huomenna Leo poika täyttää 5 vuotta .Onnea Leo <3

6 kommenttia:

Tuula ja tytöt kirjoitti...

Isot onnittelut Leo-leijonalle! Ja onnittelut myös uudesta blogista sekä hienosta menopelistä. Vähän olen kateellinen tuosta vauhtivehkeestä. Olisi se aika makee, mutta täällä ei ole hirveän hyviä paikkoja sellaisen käyttöön. Ja Sinin kanssa silläkään meno ei varmaan sujuisi. Tavan potkukelkalla olen joskus kokeillut ja sitä huutoa ja riehumista ei kestä Erkkikään. Helmin kanssa voisi onnistuakin. Tsemppiä Sagan juoksujen kanssa ja aurinkoista kevätpäiviä!

Sari ja moppikööri kirjoitti...

Kiitos ! Leo on kyllä niin laiska ettei se jaksa paljon singahdella :D Sagan juoksut on menny tähän asti oikein hyvin ! Jospa ne loppuun asti ...Iloista kevättä teän köörille !!

Hippijengi kirjoitti...

Hih, ootappa ens viikkoon noiden juoksujen kans..voipi olla pojilla eri ääni kellossa. :)
Kiva uusi blogi! muista tarinoida tännekin eikä aina vaan facebookiin! ja vinkkinä, bloggeriin saat kivasti koirille omat esittelysivut - tsekkaapa vaikka Pirjon blogi!
Terkkusii!
-Minna ja h-jengi

Sari ja moppikööri kirjoitti...

Juu yritän muistaa tarinoida !Sivuja tässä yritän rustata :) Nyt ne sitte pojilla onki jo eri ääni kellossa .... Uhuhu....Mutta jospa selvitään hengissä ....

Noora & co kirjoitti...

Onnea vielä Leolle!

Ja pikku Sagalle nyt jo ajoissa ruoan vähennys ja vähän aktiviteetin lisäystäkin entisestään, niin toivottavasti ei tulis niin valeraskausoireitakaan :).

Sari ja Mopet kirjoitti...

Lisää aktiviteettia huuh miten me ehitään lisää ;D Pitääkö ruoka puottaa puoleen vai kuin paljon ? Viimeksihän se eli omaa maailmaa 2 kuukautta ... NÄÄ onneksi meni aika mukavasti kuiten nää juoksut ( hahahah helppo nyt sanoa )