lauantai 21. huhtikuuta 2012

TÄMMÖSIÄ TÄNÄÄN

Tuossa aamusella pohdin tuota meän koirakööriä . Kuinka ne onki niin erilaisia luonteeltaan.Tai no Saga ja Figo  tietyllä tavalla ovat semmosia pusukoneita ja "perhekeskeisiä" .Leo on taas koira , jota ei ees huomais jos se oisi ainut koira. Se on aina yleensä omissa oloissaan ,.Tosin sekin on osoittanut jotain heräämistä viime aikoina. Se hakee rapsutuksia ihan oma-aloitteisesti , jota se ei ennen tehnyt. Ja yksi asia , jota suuresti ihmettelen , on se , että Leo on alkanut sisälläkin leikkimään :)  Se hakee leluja ja reutuuttaa niitä. Asia , jota se ei ennen tehnyt, Lieneekö Sagalla osansa asiaan , koska se on selkeästi "piristänyt " tätä meidän perheen eloa ja oloa. Ulkonahan Leo on aina tykännyt palloilla leikkiä ja pelata. No se on hyvä , että se on löytänyt "sisäisen lapsen " Onkin se ollut aina tosikko.

Figo ja Saga on niin tietyllä tavalla samansorttisia. Ne tykkää leikkiä paljon , ovat lasten kanssa aivan ylivetoja . Sisälläkin ne jakavat kaiken , jopa petipaikan :) Saga saa viedä huoletta Figolta tavaraa ja herra The MAN ei ole moksiskaan. Yksi asia , joka niitä kuitenkin erottaa on se , että Figo on kaikin puolin ihmisrakas , mutta Sagalla on joku ihme angsti etenkin miehiä kohtaan ,,,,,Tiiä mikä senki on tehny.Pennusta asti se kuiten on semmonen ollu , että HUI miehiä . Seuranneeko se meitä ikuisesti mene ja tiedä ....Figo on koko sen ikänsä mitä tätä maailmaa nähny , niin se on semmonen kaikkien kaveri . Se on vaan niin rakastettava, Ja piloille passattu .... Ei kukaan muu saa semmosta serviisiä ku se . Kaikki pelaa. Taannoin nauratti kun KOiramme lehdessä oli juttu siitä , kuinka koira voisi itse valita lenkkireitit., Heh meän Figo on tehny sitä jop vuosikausia :D Se kun ei suostu käveleen , jos ei oo mieleinen reitti. Se vaan yksinkeratsesti pysähtyy ja seisoo paikallaan kunnes minä kysyn siltä " No mihin sinä haluat mennä ? " Sitte mennään sinne. Joo ja sen se on oppinu , että kyllä se kyytimies hakee jos hän ei kävele :D Ja lukunsa on tietenkin se Pentikin lautanen se Aino sarjan syvä sellainen :)

Saga The Tyttö :D mitä se muori onkaan keksinyt kaikkea sen kaksivuotisen elämän varrella.On uusittu sohvat , syöty auton sisustus , syöty erinäiset määrät kaikkea ja paljon.Helvetin kallis koira se on ollut , mutta ai ja voi miten se on kans paikkasa lunastanu meillä . Sen ikivirta luonne takaa sen , ettei meillä ole tylsää ei todellakaan. Tänään olin sen kans tuolla mettäautotiellä lenkillä ja se reutuutti omaa patukkaa uutta sellaista .Siinä se sitte pongas jotain kaukana hangella ja lähti painamaan sinne. Patukka suussa ja tietenkin se hävitti sen sinne. Ehsin sanoa aika montaa rumaa sanaa , kun päätin , että sinähän kyllä haet sen kun kerta hukkasit. 5 kertaa minä sen lähetin , ainakin kuin esineruutuun ja AVOT viimesellä kerralla se tuli patukka suussa takas .OLIN MINÄ YLPEÄ SIITÄ :) Pantiin bileet pystyyn  kyllä :) Pienistä asioista pitää olla onnellinen . Siinäpä eka "esineruutu " tälle vuodelle .Muuta ei oo päästy metsään tekeen , sen takaa tuo hirveä määrä lunta .Ja lisää tulee .Tällä hetkellä sitä on edelleen 88 cm . Ja kohta on VAPPU ja tuommoset kinokset . Olen aina tykänny lumesta ja kun Lapissa ollaan sitä lunta pittää olla , mutta määräsä kaikessa jumaleisson sentään.

Tämmösiä sitä on pitäny näin lauantai päivänä pohtia.Ei isoja asioita mutta asioita :) Koirat niinku lapset kaikki ne on omassa muotissa tehtyjä :)

Ei kommentteja: