lauantai 12. toukokuuta 2012

LUMI SULAA !


Jep tätä on ootettu ! No mitä ? No sitä että toi lumi lähtee veks pois huis hais ! Tänään kävin ekan kerran katteleen "meän "mettäpaikkoja ja joo kohta sinne pääsee ! Ihan ei vielä jälkeä voi tehä mutta muuta puuhasteltavaa siellä jo voi suunnitella :) YES joka vuosi se kesä tulee ;);)  Tänään Leo päätti olla suuri metsäkoira ja syödä pupupaistia a'la naturel mutta ilkeä muori otti sen evään pois ja nosti suuren saaliin puun oksalle .Sieltä sitä sitte porukalla yritettiin onkia pois. HYI YÖKS ja sillai sanon minä :D




On se vaan outoa kuinka sitä tuntee heräävänsä henkiin kun kesä tulee :)
Tosin tänä vuonna on tuntunut, ettei tuo lumi häivy mihinkään vaan niin se taitaa tuntua joka vuosi. Ja joo meillä alakas tää näyttelyhommakin tälle vujelle kun ois Kempeleessa ryhmänäyttely . HUOH mitenhän se tuon yhen hätähousun kans menee taas ,,,, Se tieten möykkää ja öhyää ja riekkuu ja raakkuu jok paikassa, Niin SAGA ei LEO .....Mutta noh sittepä sen näkkee., Onneksi kepo on pestattu mukaan , sillä on joku kumma rauhottava vaikutus minuun . HMM outoa !  Sagan karvasto on aika surkia ( minusta ) en tiiä muista .

Ai niin ja yks mukava juttu meillä ehken tässä joskus tullee eteen .Nimittäin paimennus ! Täällä meilläpäin on yhellä immeisellä aikas iso lammastila ym karvaista eläväistä mukana. Oli puhetta tässä taannoin tieten FB:N kautta , että jos kokeiltas kuinka ne meän fifit syttyy lampaille . Se voipi olla meleko mukavaa tai sitten ei , se jää nähtäväksi :) Mutta kun yleensä kaikki kiva on tuolla etelänpuolessa niin jospa tästä jottai tulis . Eip mulla muuta toivotaan että pääsis kohta HAKUMETTÄÄN !


Ei kommentteja: