sunnuntai 2. syyskuuta 2012

KESÄ MENI

Niin se vain on , että kesä on ohi .Juuri kun ikkunasta katselee , vettä tulee taivaan täydeltä. Tosin ei voi moittia aikaisempia ilmoja , ovathan ne olleet tosi hyvät :) Mulla meni tää kesä opetellessa uutta työaikaa , kun mulla loppu oikeus tehä lyhennettyä. Tein ennen 6 tuntista päivää klo 9 -15 mutta nyt pitää tehä tuota kamalaakin kamalampaa 8- 16.... Illasta tuntuu , ettei ehi mitään.
En tiedä saatiinko me kesän aikana yhtään mittää aikaseksi . Ehkä osasyynä tää mun sairastelu , mutta eipä sitä voi kyllä ihan sen piikkiin laittaa. Sagan kans on hakuilemassa käyty ja edistyttykin on ( ainakin omasta mielestä ) . Eri into ollut tänä vuonna kuin mitä viime syksynä kun haku jäi tauolle. Sagan tekee kyllä kaiken ja välillä just niin kuin ite haluaa..... Se on kyllä ihan erilainen kuin nuo mun pojat . Ei tarvi kyllä olla kummempi esimerkki kun , että jos mennään mettään ja irti päästää. Saga ottaa heti johonki suuntaan hatkat , jota taas pojat ei yleensä koskaan tee. Ärsyttävää. Sterilisaatio olisi nyt ajankohtainen. Saapa nähä miten se vaikuttaa Sagan käytökseen.....No mun hermot ei tuota juoksuhommaa kestä kun uroksia talossa , joten vehkeet lähtee. Niin ja kun niitä pentuja ei tule. Saga ei oo sen luontonen , että pentuja haluaisin.

Leon kans käytiin viimesessä näyttelyssä tälle vujelle tuolla Rovaniemen ryhmiksessä. Tuomarina oli Hans Lehtinen. Hans meinasi , että Leo olisi liian lihava. Jaa empä menis sanomaan , koska ite piän sitä liikalihavuuden merkkinä jos koiralla ei kylkiluut tunnu ja Leolla ne kyllä tuntuu. Ei sen tarvi ihan luuviulu ollakaan. Saa koiralla massaa olla. Mutta esiintyminen on Leolle muuten niin epämiellyttävää , että olen miettinyt josko meän näytelmät piettäs tauolla. Se on aina niin maansa myyneen näkönen , ettei oikein innosta viiä sitä mihinkää. Fysioterapeutilla käytin Leoa sen ns.ontumisen vuoksi ja ei sieltä oikein kunnon syytä löytynyt, Niin ja se fyssasetä sano myös , että Leo on tosi sopivassa kunnossa. Joten se siitä .ERIN:n se antoi sen Lehtinen kuitenkin.

Figo mun rakkain , mennä porhaltaa eteenpäin :) Paroni talossa , sitä se on. Eilen aamulla satoi vettä ja herra ei suostunut taas lenkille . No se hänelle suotakoon. Figo saakin sitte eri palvelua , kun se viedään autolla jonnekin uuteen paikkaan jossa hän saa kävellä juuri sen verran kuin sillä kertaa on hänelle sopiva :D
Löysin tässä paivänä muutamana Figolta kyljestä patin ja mietin että vienkö sen leikattavaksi. Rasvapatti se varmaan on ( toivotaan )

RAKASTAN <3<3<3                 

Ei kommentteja: