keskiviikko 10. lokakuuta 2012

HAKUA;FLUNSSAA , VESISADETTA

Viikonloppuna oli hyvät reenit meillä Rovaniemellä. Oltiin ihan sillä "laatuporukalla" .Sagalle ukot valmiiksi etukulmiin. Nyt käytettiin semmosta peittoa , jota ei oo ennen ollukaan. Anu oli ekana molarina .Saga oli kuulemma ensin ollu sen näkönen , että "mitä hittoa" .Mutta oli sitte kaivanu sen rullan itelle. Siis ei kaivanu kaivanu :) Rulla mulle , ja mentiin näytölle. Olen nyt antanu maalimiehelle Sagan palkkaukseen sekä makkaraa että sen iki-ihanan pallon. Ja hyvin se nyt malttaa siellä ollakin. Miettii jopa selkeesti arvaisko tuon molarin kans jo leikkiä enemmänkin.. Sagan ei oo semmonen vieraan ihmisen liehittelijä ollenkaan , mutta ei sen tarvi ollakaan. Ei sekään välttiin kiva ole jos koira joka välissä naaman vetää märäksi. Tai no joku tykkää minä en. .Seuraavatkin ukot meni ok .Se kyllä hyvin jaksaa hakea ,Rauhallisesti ja hyvin. Saga on ollut aina tarkka ja rauhallinen työskentelijä.  Kumpa vain saatas nuo tietyt asiat kuntoon tottiksessa. Noh oonki joskus sanonu , että hiljaa hyvä tulee.  On se semmonen Tietentahtoen :D  Onhan siinä paljon tekemistä tuon luonteen kans .  Se panee minut välillä aika lujille.  Sen reagointi kaikkeen on pikkusen liian nopiaa . Pitäs itellä olla aina kolme askelta eellä.  Teen varmaan sata asiaa sen kans väärin ja ehkä 50 oikein ...... Mutta kuiten haku sujuu nyt hyvin VAIKKA ITE SANONKIN ;)   Nytkin tää viimonen reeni sen osotti , että ollaan me edistytty meleko palijo , Ainahan sitä sanomista löytyy, mutta ite oon tyytyväinen ja se saa riittää. Koira on elävä olento ja siltä ei minusta voi koskaan oottaa , että se pelittää joka kerta 100 % varmuudella. Tai jos jollakin on semmonen koira , hyvä niin. Mulla ei oo eikä varmaan koskaan tuu olemaan.  Pirjoa tuossa juuri puhelimessa höynäsin , että aletaan harkkaan peltojälkeä. Saga kun on hyvin rauhallinen työntekijä , se voisi olla sille ok juttu. Kuka tietää. 

Täältä minä tulen , rulla suussa :)

Täällä minä menen sinne ukolle :)

Näytölle !!!!!!!!!!!!

Muori sanoo mulle "UKKO " ja sitte mää lähen kiitään ! Tosin toi hakusana saatto kyllä vaihtua  näiden reenien jälkeen ;)

Ilmat ei oo ollu oikein hyvät , vettä on tullu melkein joka päivä meleko kauan. Nyt se kuiten on sitte luvannu kuivempaa ja kuulemma räntäsajetta. No tulukoon kunha nyt kerettäs saada alle muutama semmonen jälki ja hakuosio vielä . Katellaan . Flunssan se pukkas mulle päälle kans. Semmosen , joka vei äänen. Kaksi päivää olin pois töistäkin , kun ei sitä minun hommaa oikein voi hoitaa , jos on ääni pois. Mutta nyt se kulukee. 

Tuo Figo se on semmonen koira , että minä voisin siitä kirjan kirjottaa . Tai vaikka blogia pitää. Voi luoja kuinka koira voi olla niin ihana , huppana , luttana , ärsyttävä , hermoja raastava , ja silti maaliman paras <3<3<3 . Yksinkin ilta , kun Tomi vei meät "lenkille " tuonne kylille , Siis tää asia on semmonen , että Figohan kävelee just sillon ku sillä huvittaa ja yleensä se pitää viiä autolla jonnekin ja sitte herra kävelee kotiin , siis tää selvennökseksi :) No mentiin yhteen paikkaan ja sanoin jo Tomille , ettei tää oo Figon mieleinen. Tomi sano"luulekko että se nyt sen tajuaa " HÄH se on asunu meillä Figo 7 vuotta. Nuin vähänkö se koiraa tuntee. No okei , lähin herran kans tuleen. Sehän käveli just sata metriä ja sitte se alko PUMMAAMAAN kyytiä autoilijoilta ... Yhen pankin pihassa se käveli jo kohti sitä autoa ja oli sen näkönen et " sää jätkä viet mut kotiin " Piti sitte soittaa Tomille , että tule hae pois , hän ei kävele tänään. Ja siis syyshän ei ole Figon luustovaivat vaan se on ollu ikäsä tuommonen, PARONI , HERRA ; SIR FIGO .... Vesisateella se ei suostu ollenkaan lenkille. Ja kaikkea mitä en ees viiti kirjottaa , koska te aattelette , että eihän koira voi olla tuommonen ja mitä nää passaat sen. MUUT ei saa meillä samaa kohtelua. Tosin jotain se kertoo , kun meän vaki eläinlääkäri taas yksi kerta sano , että hän haluaisi tulla meille eläkepäivinä koiraksi :D No me on oltu sen asiakkaina kohta 30 vuotta :) 


ONKO KAUNIIMPAA RAKKAUTTA KUIN LAPSEN JA KOIRAN  <3<3 ?                                       

Mitä minä Leosta ? Leo on Leo . Omissa oloissa elävä jurrisko. Nykyään se kuitenkin enemmän jo hakeutuu meän kans iltasellakin leikkimään. Ennen se ei teheny niin.. Mulla oli se hakureeneissäkin mukana joskus , mutta ei se kyllä oikein syttyny ;) Enemmän hauskaa sillä oli ku sai olla se tallaava koira :D No se on semmonen se meän Leo . Hyvä poika se on , vaikka en oo koskaan päässy sen pään sisälle kunnolla. Ja voi olla etten koskaan pääsekään.


Mutta on se silti rakas oma svedu poika :)Tää kuva on niin jotenkin hellyttävä :)
Tosiaan jäipä kirjottamatta , että Saga toipui siitä leikkuusta niin nopiaa , ettei ehtiny kissaa sanoa :D Se oli oikiastaan seuraavana päivänä jo normaali ittesä. Että empä voi muuta ko lämpimästi suositella tuota leikkausmuotoa :)


Ei kommentteja: