sunnuntai 14. lokakuuta 2012

SIIPEILIJÄ ;)

Tätähän ei varmaan harrasteta muualla perheissä ko meillä vaan :D Tätä siipeilyä ;)

                     
Tuosta siipeilystä voin kertoa sen verran , että se juontaa siitä , kun Tomi on töissä ja kun se tulee kotiin , hänellä on tietenkin mukana Virve puhelin. Siis tää joka kuuluu näihin palo ja pelastuspuolen hommiin.Viranomaispuhelin siis, No Saga on oppinut tunnistaan , että kun Tomilla on punaiset vaatteet päällä ja kun se tulee kotiin , hän saapi aina ottaa puhelimen ja kantaa sitä ja tehä sitte vaihtarin johonki makupalaan. Yhtään kertaa puhelimeen ei oo tullu minkäälaista jälkeä. Ei ees pientä, Tosi nätisti Saga puhelimen kantaa :) Tomi on testannu , josko joku muu vempele ois yhtä mukava ja on tarjonnu sitte vaikka lompakkoa.Ei se pitää olla Virve. No tää siipeily sana johtuu taas siitä ko pojat tietenki tulee kerjuulle siinä vaiheessa ko Saga saapi sen vaihtarin. Tomi sanoo poijille " jaa siipeilijät saapu paikalle , ette saa mitää kun , ette oo tehny mitää " Semmosta siipeilyä siis meillä.

Hyi kun minua on taas vaivannu paha koiranpentu kuume ... Kyllä minä sen älyän ettei meille 4 koiraa voi tulla , mutta sitte aina aattelen , että johan se menis. ... Tomi ei varmaan riemusta hyppis :D Mutta täytyy kehua tuota avokkia sen verran , että on minua siunattu hyvällä miehellä. Se vaan jaksaa tätä meän mylläkkää aina :) . Ikinä ei oo koirahommistakaan mitään sanonu. No okei sillon mökötti kaksi päivää ko Saga tuli , mutta nyttenpä onki Sagan kans ko paita ja peppu :)  No annetaanpa hautua asian vielä . 

Tulis nuo pakkaset jo.Tuota vettä on tullu niin taivaan täyveltä , että kohta inhottaa . Maa lätisee joka paikassa missä kävelee. Vaan no eiköhän tuo jossain vaiheessa jähy. Kattelin puhelimesta vanhoja kuvia ja siellä oli kuva vuojelta 2009 , 6.10 ja lunta oli aika paljon. No ehkä se lumi sais vielä olla tulematta .Ois vielä monta hommaa ,,,,,Ei kommentteja: