keskiviikko 24. lokakuuta 2012

VIIKONLOPUN HAKUSAALIS

24.10.2012 Sunnuntaina meän kööri kokoontu Rovaniemelle taas haun merkeissä . Niinkun monena muunaki päivänä. Anu ; Tuija , Outi ja Mia sekä minä . Vitsi kyllä meillä onki hyvä kööri. Täytyy vaan sanoa , että millon sitä oppii koiraasa luottamaan ? Monasti on tullu mieleen , että mitä järkiä ajella aina 200km mutkin tuonne Rovaniemen metikkoon juoksemaan ? Mutta taas piti todeta , että voi vitsi miten mun Sagani oli hyvä !! 
Kolme löytöä + kaksi tyhjää. Tyhjät pistot meni tosi hienosti, Muistikuvana Sagalla oli , että ukko ois menny alueelle mutta eihän se sinne menny... Ensin neiti vaan haki ja haki tarkisti moneen kertaan aluetta , kunnes huusin pois. Sitte lähetys toiselle puolelle, jossa oliki löytö.Sitte taas tyhjä , jonka senki selvitti hienosti. Sitte oliki jännä paikka kun ukko oli menny maakuoppaan ja päällä oli vanerilevy. Saga oli pyöriny pitkään siinä ympärillä , kunnes se oli tajunnu , että hitto ukko siellä on. Voi sitä riemua :) Viimeseksi otettiin semmonen helppo homma niinkun sokeriksi pohjalle, Avot mää olin tyytyväinen :) Ainut ongelmahan on edelleen , että Saga ei millään  malttas jäädä molarille , vaan kipittäs mun luo. Siksi on ollukki superhyvät palkat molarilla ja ehkä se ny vähän on pitemmäx aikaa jäänykki sinne. Let's see miten menee. On se vaan harmi , että tuo porukka on vähän kaukana. Tosin Outi ja Mia kulkee melkein saman matkan ko minäki. Tervolasta tulevat.

Jälkeäkin olen tehny mettään , mutta nyt oli kyllä taukoa edelliskertaan ja sehän näky :D MUtta jälki se on huonoki jälki !!! 
Näinpä vaan , Figohan ei oo pitkään aikaan käyny Leon kans lenkillä yhtäaikaa , kun sen mielentilaa ei vaan koskaan tiiä . Siis Figon. Joskus se kävelee , sitte taas ei. No toissa iltana otin sen mukaan kun lähin Leon kans. Herran jestas kuinka Leo oli onnellinen , että Figo oli mukana , Se leikki ihan pikkupoikaa siinä Figon kuonon eessä, Hassu <3 Siispä taas kokeillaan haluaako Figo kulkee Leon kans vai haluaako herra yksin mennä . Se on koira , josta et vaan tiedä , ennenku testaat :D 
Eilen illalla sitte käytiin koko kööri Figo mukaan lukien luontopolku lenkki . Miska oli mukana ja talutti herra minä itseä. Kuviakin otettiin :)Nyt se talvikin vaikuttas tulevan sen verran viiliää on jo ollu. Luntaki on satanu mutta tahtoo vielä sulaa pois 


Ei kommentteja: