tiistai 2. heinäkuuta 2013

KUN KAIKKI VASTUSTAA JA OTTAA HERMOON...

Neiti kesäheinä <3 

Huomasin tuossa , että blogin päivitys jääny ihan minimiin. No eipä meillä ole oikein päivitettävää.Joka asia tuntuu vastustavan, Juuri kun päästiin Figon patin aiheuttamasta jännityksestä , niin Sagan korvasta löytyi patti , joka poistettiin 18.6 . Vieläkään ei ole tuloksia tullut , mikä panee meikäläisen neuroottisen mielen liikeelle. Sagan käytös on ollut muutenkin jotenkin outoa .... Hakua on harrastettu harvakseltaan , johtuen minun terveydestä. Tuo oikea polvihan meni aivan P*****si sen keväällisen operaation jälkeen. Nyt on jäljellä enää tekonivel , jonka laittoon mulla ei ikä riitä :D :D Tosin osteotomiaa mietitään .Tuosta polvesta johtuen , en ole oikein uskaltanut riekkua tuola metsässä , vaikka paras paikka se sille on . Mutta vääntymisiä se ei kestä. Nytkin olen sairaslomalla. Eilen menin ekaa päivää töihin ja kas, Vettä tuli kaatamalla ja mulla crocksit jalassa. Pääsin työpaikalle sisälle ja sillon lähti meän äitiltä jalat alta . Tuloksena vasemman reisilihaksen repeäminen ja oikean polven kontuusiovamma . Eilen kysy jo hermoa jonku verran tää vastustaminen.....No ei kai se auta ku ottaa vastaan mitä annetaan...

Näyttelyihin en oo voinu Sagaa siis ilmottaa kun tuli tuo patti homma dopingeineen. Leon olen ilmoittanut heinäkuulle muutamaan näyttelyyn.MItenhän siihenkin saisi iloa , siis tuohon Leon esiintymiseen,..Leo on ainut *kop kop* joka ei sairastele meidän koirista. Mutta noh muutenhan se on oma lukunsa ;)

Figo , meän talon kontrollifriikki , sai kesäturkin ja poika on kyllä tyytyväinen :)Siitä on tullut ihan pikkuvauva <3 Vaikka ikää jo 8 vuotta . Toivon , että saan pitää Figon vielä monta vuotta . Tyhmää , mutta suren jo nyt sitä etten saa koskaan enää Figon tyylistä koiraa itselle ....se on maailman paras lasten kaveri ja suojelija :)

VOI RAKKAUS <3

                                           
Tässä kuvassa elettiin alkukesää ja  Miska peitteli Figon ettei sääsket syö :D

Tää on Miskan tekemä äitienpäivä kortti <3 


Leo posettaa :)

No jospa se tää vastuten sarja tässä vähenis ja pääsis elään normaalia koiraarkea :D 
Ai niin onhan mulla yksi oikein ilonen uutinen :) Minä ja Tomi sanottiin toisillemme tahdon 6.6.2013 24 vuoden jälkeen :)
                                                  
Siskoni näkemys meidän perheen arvojärjestyksestä :D 

Siinäpä ne yhdistävät tekijät <3

2 kommenttia:

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Voi kun teitä koeteellaan. Toivotaan, että patti oli harmiton ja sinä saat jalkasi edes siedettävään kuntoon.
Onnittelut kuitenkin avioon astumisesta! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Toivotaan kesälle parempaa jatkoa ja vähemmän vastustuksia!

Sari ja moppikööri kirjoitti...

Kiitos :) Patti oli onneksi hyvänlaatuinen.Joku sytooma mutta en vaan muista mikä. Eri kuitenkin kun Figolla. Nyt ootellan sitten minun jalan leikkuuta :( Hyvää kesänjatkoa teidänkin poppoolle :)